Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου 2015

Come back

Έχω καιρό να γράψω κάτι. Όχι γιατί δεν είχα κάτι να πω, αλλά γιατί ήταν τόσα πολλά και μπερδεμένα... κουβάρι.
Στην πορεία της ζωής μου, ανακάλυψα πως σε όλα υπάρχει μια ισορροπία. Μια ζυγαριά, που ΠΑΝΤΑ πρέπει να μη γέρνει, με κάθε τρόπο. Έτσι, όταν κάτι πήγαινε πολύ καλά, κάτι άλλο (εξίσου σημαντικό) το "έχανα". Και ποτέ, μα ποτέ δεν είχα καταφέρει να έχω μια καλή δουλειά και μια σωστή σχέση, την ίδια περίοδο.
Τελικά, εντελώς ξαφνικά, ανακάλυψα ένα μεγάλο λάθος που έκανα... (ναι κάνω λάθη και αργά ή γρήγορα, τα ανακαλύπτω και τα παραδέχομαι). Ως γνήσιος Κριός, όταν κάτι με ενθουσίαζε έσκυβα το κεφάλι και όρμαγα με τα κέρατα προς αυτό το "κάτι". Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να "αγνοώ" οτιδήποτε άλλο υπήρχε γύρω μου. Όταν έβρισκα μια καλή δουλειά, παραμελούσα τη σχέση μου και τούμπα...!

Αυτά μέχρι πριν τρία χρόνια.... Ξαφνικά, λόγω συγκυριών, έπεσα σε "λήθαργο". Όλα στη ζωή μου ανάποδα και ένοιωσα να χάνομαι σε μια δύνη που με τράβαγε όλο και πιο βαθιά σε μια κατάσταση, που έμοιαζε με κατάθλιψη, αλλά στην πραγματικότητα ήταν αδυναμία να αντιδράσω. Όλο αυτόν τον καιρό, πέρασα πολλά, τόσα πολλά που ακόμα και σήμερα απορώ πως άντεξα... δεν θα μπω στην παγίδα να πω τί και πώς, γιατί δεν είναι αυτό το θέμα.
Σημασία έχει πως πλέον βγήκα από αυτό, πιο δυνατός, πιο έτοιμος και σίγουρα καλύτερος (για μένα) ! Σιγά σιγά άρχισα να έχω ξανά ενδιαφέρον να ΖΗΣΩ, να ΓΡΑΨΩ, να ΜΟΙΡΑΣΤΩ. Αποτέλεσμα αυτού που πέρασα ήταν να συνειδητοποιήσω, πως όταν περνάω το δρόμο, θα πρέπει να κρατάω από το χέρι, όλα όσα με συνοδεύουν στην πορεία μου και να τα περνάω κι αυτά απέναντι, γιατί αν εγώ δεν το κάνω, δεν θα το κάνει κανείς και κάποιο θα μείνει εκεί, ΑΠΕΝΑΝΤΙ....
Σήμερα πια, ΖΩ ξανά!!!
Έχω ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ που δεν είναι ότι σχεδίαζα, αλλά είναι αυτή που μου παρέχει τα απαραίτητα και ΝΙΩΘΩ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ, γιατί βλέπω ξανά το χαμόγελο στον Άνθρωπό μου! Έχω ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, που μπορεί να μην είναι η καλύτερη, αλλά είναι ΙΔΑΝΙΚΗ για μένα, γιατί νιώθω γεμάτος και ευτυχισμένος όταν είναι στο πλάι μου.
Έχω ΜΙΑ ΖΩΗ έτοιμη για ΔΥΝΑΤΟ come back!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: