Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Χέρι - χέρι...

Οι δυσκολίες, είναι μέρος της ζωής μας. Μικρές ή μεγάλες, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας. Το θέμα είναι πώς τις αντιμετωπίζει ο καθένας. Κι αν έχουμε περάσει δυσκολίες... τρομάζω ακόμα και να το σκέφτομαι, πολλές φορές. Τις περάσαμε όμως. Και τις περάσαμε με επιτυχία. Μάθαμε να είμαστε δυνατότεροι και έτοιμοι για την επόμενη πρόκληση.

Ξέρεις γιατί? Γιατί ήμασταν ΜΑΖΙ! Πιασμένοι από το χέρι (όχι πάντα), αλλά κι αποφασισμένοι να μην κάνουμε πίσω. Θυμάσαι πόσο δύσκολο είναι να το περνάς μόνος? Θυμάσαι? Όταν, όμως, έχεις ένα χέρι, μια κουβέντα... εεε?
Όταν ένα πρόβλημα σε απασχολεί, πνίγεσαι μέσα του. Ο εγκέφαλος αρνείται να κοιτάξει αλλού, αλλά αδυνατεί και να δώσει λύση. Μπλοκάρει... Έτσι, βυθίζεσαι ολοένα περισσότερο μέσα στο πρόβλημα, χάνοντας κάθε διάθεση να σωθείς από αυτό. Είσαι στα όρια της κατάθλιψης και πολλές φορές πέφτεις και σε κατάθλιψη.
Εκείνη τη στιγμή είναι, που ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ένα χέρι να σε κρατήσει. Ένα χέρι, που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ νοιάζεται για σένα και δεν καιροσκοπεί για να το εξαργυρώσει. Με ανιδιοτέλεια κι αληθινό ενδιαφέρον. Κι εσύ, όμως, δεν φτάνει ΑΥΤΟ το χέρι να είναι έτσι, πρέπει κι εσύ να το χρειάζεσαι, να νιώθεις κάτι γι' αυτό. Γιατί αν σου είναι αδιάφορο, όσο κι αν θέλει, μόνο κακό μπορεί να σου κάνει. Έχεις που έχεις μπλοκάρει, έχεις και την αποστροφή γι' αυτόν που σου απλώνει το ΧΕΡΙ. Αν, όμως, ΑΝ τα πράγματα είναι όπως πρέπει, τότε έρχεται η λύτρωση!
Όταν σε αγγίζει, η καρδιά σου, σκιρτά. Αγαπάς τον άνθρωπο που σου το απλώνει και τότε γίνεται η ΜΑΓΕΙΑ...! Οι παλμοί σου είναι διαφορετικοί από αυτόν, η καρδιά σου αντιλαμβάνεται τον άλλο παλμό και απορυθμίζεται. Αυτή η αρρυθμία, προκαλεί υπεραιμάτωση στον εγκέφαλο κι αυτός με τη σειρά του καλείται να επαναφέρει στον οργανισμό, την ισορροπία.
ΕΚΕΙΝΗ τη στιγμή ακριβώς, είναι που ξεμπλοκάρεις. Ξαφνικά, "ξεκολλάς" και όλα γίνονται τόσο εύκολα, που καμιά φορά απορείς, πως είχες μπλέξει με κάτι τόσο "απλό"... Κοιτάς τον σύντροφό σου, που σε κοιτά στα μάτια και παίρνετε μαζί την ΑΠΟΦΑΣΗ....!!!
Όλα αυτά, όταν έχεις κάποιον να σε πάει Χέρι - χέρι....
....με το δικό σου ταίρι!!!

1 σχόλιο:

Packers Movers Ahmedabad είπε...

Great post....such a brilliant and mindful post.Please Visit Our Webpage:http://packersmoversahmedabad.co.in/
Packers And Movers Ahmedabad" prompt moving, relocation and shifting services for people and corporation moving to "Amdavad" and round the India. For Movers Packers Ahmedabad city full target report on supply of revenue and effective Movers Packers in Amdavad, contact today 08290173333. We include our network in major cities like Jaipur, Pune City Haridwar, Delhi NCR, Pune, Chennai, Chandigarh, Noida, Mumbai, Lucknow, Bengaluru, Grgaon, Patna, Bhopal, Hyderabad, Bangalore, Bhubaneswar, Bengaluru, and Kolkata. Compare Top Packers And Movers Ahmedabad charges to save your money.